Referenties

“Beste Petra, ik wil je heel erg bedanken voor je tijd en je inzet. Je hebt mij dit jaar erg geholpen om mij verder te ontwikkelen. Mijn dank is groot! Ik wens je heel veel succes verder met alles waar je mee bezig bent!” K.

“Petra  heeft mij geholpen mijn angst onder ogen te zien en om er de strijd mee aan te gaan in plaats van het uit de weg te gaan. Daardoor voelde het niet langer als een angst maar meer als een kans om zaken anders aan te pakken en daardoor beter in mijn vel te komen”  G.S.

“Petra is een coach die met veel humor coacht. Het voelde meteen erg vertrouwd en veilig en om dingen te vertellen die ik nog nooit tegen iemand durfde te zeggen. Een coach met een hart vol liefde, maar wel met beide benen op de grond!” A.M.

“Het fijne van Petra als coach is, dat ze snel de vinger op de zere plek weet te leggen. Daardoor kan ze gericht coachen om het einddoel te behalen” M.D.

“Petra heeft me gecoached op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en ook in mijn werk. Op persoonlijk gebied heb ik veel geleerd. Voornamelijk bewust na te denken over wie ik ben en wat ik kan. En het bewust nadenken over mijn eigen gedrag dmv het afvragen waarom ik de dingen doe zoals ik doe. Petra heeft een hoge dosis aan mensenkennis die ze toepast waarbij haar mening neutraal blijft. Ook voelt ze haarscherp aan wat iemand nodig heeft aan coaching, ze is oprecht geïnteresseerd in mensen.Op het werkgebied heeft ze mij mogelijkheden gegeven om te groeien in mijn werk. Petra heeft het mogelijk gemaakt om werk te doen dat aansluit op mijn competenties” N.G.

“Het is heel verhelderend om problemen met Petra te bespreken. Als je niet meer ziet hoe je ergens mee verder moet dan kan Petra op een hele prettige manier weer een goed overzicht geven. Vandaar uit biedt ze de juiste handvatten zodat je weer verder kunt. Daarbij kijkt ze heel goed of dit ook bij je past. Ik had na gesprekken met Petra altijd het gevoel dat ik weer controle over de situatie had en zo kon ik weer verder’ S.H.

Referenties

Wat zeggen anderen?

Lees verder