Petra Lap

is mijn naam, geboren in 1966. Tot juli 2015 ben ik leidinggevende geweest. Eerst bij een uitgeverij, vanaf 1997 als teamleider jaar bij een grote bank.  Ik heb de nodige levenservaring opgedaan. Omgaan met gebeurtenissen die op je pad komen leer je nu eenmaal niet uit een boekje. Waar ben ik sterk in? Mensen stappen te laten zetten die ook voor hen het verschil maken.

Ik heb mijn post HBO diploma Coaching Basics aan het Europees Instituut behaald in 2013. Vervolgens heb ik ook de leergang  Master Coach afgerond. Sinds maart 2015 als ST!R geregistreerd coach ingeschreven in de Kamer voor Coaching. De opleidingen hebben me onder andere de theorie geleerd achter de  praktijk, maar ook verdere vaardigheden waar het gaat om de coachingstechnieken die ik inzet. Dit alles maakt me  breed inzetbaar. Als interne coach van het Coaches Netwerk van mijn vorige werkgever ben ik op diverse plekken binnen deze organisatie ingezet.

Ik ben een no-nonsens coach met een flinke dosis humor. Ik ben nuchter, direct en praktisch. Gericht op de oplossing, ik hou het overzicht en spiegel mijn cliënt om deze verder te helpen. Samen vormen we een sterk team dat de problemen waar mijn cliënt tegen aanloopt te lijf gaat. Want: SAMEN KOM JE VERDER!